Våra kurser

Förberedande
Kursen är på 4-6 gånger. Passar valpar från 4 månader. På den här kursen går vi igenom grunder som en blivande agilityhund har nytta av. Ni får tips på saker man kan träna på under tiden valpen växer klart.

Nybörjare
På den här kursen som är på 4-6 gånger testar vi på alla hinder förutom kontaktfältshindren (A-hinder, balansbom och gunga) Fokus ligger på hopphinder och vanliga tunnlar. De övriga hindren hinner vi bara gå igenom hur de ska tas och få tips på hur man kan lära in dem.

Fortsättning A
Kursen är på 4-6 gånger. Vi fortsätter hinderinlärningen och tränar svårare kombinationer. Fokus ligger på att utveckla handlingen och vi lär oss mer om alla byten. Vi börjar så smått titta på klätterhindren och hur man kan träna in dem.

Fortsättning B
Kursen är på 4-6 gånger. På den här kursen börjar vi använda hela hinderparken och tränar svårare kombinationer. Vi lägger även in kontaktfältshindren i handlingsträningen. Vi fortsätter att utveckla handlingen.

Tävling A
Kursen är på 4-6 gånger. Det här är kursen passar dig när hunden kan alla hinder och är för dig som vill utvecklas ännu mer. Ni får träna längre kombinationer och få de flesta förkunskaper som kan behövas för att komma igång att tävla.

Tävling B
Kursen är på 4-6 gånger. Det här är kursen passar dig som börjat tävla och vill utveckla din handling och ert samarbete ännu mer. Att bli snabbare, säkrare och bättre!

Hör av er om ni är intresserad av någon av våra kurser.

Karin Spännare, 070-3672182, salsasmatte@gmail.com